trešdiena, 2011. gada 9. novembris

Fusilli ar vistu akniņām un brokoļiem

Vienkārša, ātri pagatavojama maltīte tiem, kam garšo vistu akniņas.
Nepieciešams:
200-250 g pasta fusilli
400 g vistu akniņas
brokolis
sāls
marinādei:
4 ķiploka daiviņas
1 ēdamkarote paprikas
sāls, pipari
3 ēdamkarotes olīveļļas
Pagatavošana:
Akniņas sagriež nelielos gabaliņos, ķiploku un pētersīļus sīki sakapā un pievieno akniņām, pārkaisa papriku, sāli, piparus, pielej olīveļļu un sajauc. Atstāj marinēties uz 30 minūtēm. Brokoli sadala rozetēs un tvaicē ~5 minūtes. Sālsūdenī novāra pastu atbilstoši instrukcijai. Akniņas kopā ar marinādi cep gatavas. Sajauc kopā pastu ar brokoļiem un ceptajām vistu akniņām.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...