otrdiena, 2011. gada 15. novembris

Cūkgaļa sinepēs

Sinepes var būt gan saldas, gan dedzinoši asas, ar graudiņiem un bez. Pievienojot tās ēdienam, var izmainīt vai papildināt garšu.
Cūkgaļas kakla karbonādi sagriež šķēlēs, izklapē, pārkaisa ar sāli un no abām pusēm apsmērē ar sinepēm /ņēmu franču sinepes/, apviļā rīvmaizē. Šķēles apcep un liek ugunsdrošā traukā, pa vidu gaļai liekot ripās sagrieztus sīpolus un sasmalcinātus ķiplokus. Ielej mazliet buljona vai ūdens, uzliek pāris piciņas sviesta. Trauku aizvāko un liek cepeškrāsnī 180C 25-30 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...