trešdiena, 2011. gada 19. oktobris

Vista ar šampinjoniem un Indijas riekstiem

Ļoti ātri pagatavojama maltīte ar austrumniecisku garšu un smaržu.
Nepieciešams:
2 saujas Indijas riekstu
400-500 g vistas gaļas /ņēmu šķiņķīšus bez kauliem/
puravs
200 g šampinjonu
½ Ķīnas kāposta
augu eļļa cepšanai
mērcei:
1 ēdamkarote kukurūzas cietes
5-6 ēdamkarotes sojas mērces
3 tējkarotes cukura
pāris ēdamkarotes ūdens
Pagatavošana:
Karstā pannā apgrauzdē riekstus. Vistu sagriež gabaliņos, sagriež puravu un šampinjonus, sasmalcina kāpostu. Sajauc mērci no cietes, sojas mērces, cukura un ūdens.
Sēnes, puravu, kāpostu un vistu apcep katru atsevišķi. Pēc tam sajauc apceptos vistas gabaliņus un zaļumus, visam pārlej mērci, uzkarsē un pasniedz.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...