piektdiena, 2011. gada 21. oktobris

Krekeri ar sēkliņām

Mums šie krekeri izraisa atkarību - ja tos sāk ēst, apstāties nav iespējams.
Nepieciešams:
250 g miltu
1 tējkarote cepamais pulveris
1 tējkarote cukura
1 tējkarote ar kaudzi sāls
5 ēdamkarotes sēkliņas /linsēklas, sezamsēkliņas/
120 ml piena
4 ēdamkarotes augu eļļas
Pagatavošana:
Izsijātos miltos ieber cepamo pulveri, cukuru, sāli, sēkliņas, sajauc un maisījumam pamazām pievieno pienu un eļļu. Samīca mīklu, saveļ bumbu, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 30 minūtēm. Mīklu izveltnē iespējami plānu - 2-3 mm, ar formiņu vai asu nazi sagriež gabaliņos, liek uz plātī ieklāta cepamā papīra un cep 180C 12-15 minūtes.

2 komentāri:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...