otrdiena, 2011. gada 4. oktobris

Cepta cūkgaļa ar siera micīti

Nu jau otro mēnesi Linda iepazīst Parīzi un tās apkārtni. Tas man uzdzina mazliet nostaļģiju, atceroties mūsu abu pirmo Parīzes "iekarošanu", un pavisam negaidīti iedvesmoja ēdienam, kas pie mums lepni saucās gaļa franču gaumē. Diemžēl pašam ēdienam ar Franciju nav nekāda sakara, tomēr garšo ļoti labi.
Cūkas kakla karbonādi sagriež šķēlēs /var viegli izklapēt/ un uz sakarsētas pannas apcep no abām pusēm, pārkaisa sāli, piparus. Nedaudz iesmērē ar taukvielām ugunsdrošu trauku un tajā kārto apceptās gaļas šķēles. Virsū liek ripās sagrieztu sīpolu, pārklāj ar majonēzi un pārkaisa rīvētu sieru. Beigās katrai gaļas šķēlei uzliek uz pusēm pārgrieztu ķiršu tomātiņu /tas nav obligāti, bet man patīk, kā izskatās:)/ un liek cepeškrāsnī 180C uz ~30 minūtēm.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...