otrdiena, 2011. gada 20. septembris

Siltie vistu akniņu salāti ar dārzeņiem un zilo sieru

Salāti pusdienu vai vakariņu maltītei. Vistu akniņu cienītāji nepaliks vienaldzīgi. Ar garantiju.
2-4 porcijām nepieciešams: 
vistu akniņas - 500 g
gabaliņš zilā siera (Dor blu, Rokforas)
ķiršu tomātiņi - 200 g
4 kartupeļi
sarkanais sīpols
ledus salāti – 1/2 galviņa
terijaki mērce
augu eļļa - cepšanai
Pagatavošana:
Kartupeļus ar visu mizu novāra un vēl karstus nomizo. Vistu akniņas nelielā eļļas daudzumā cep gatavas un noliek malā. Pēc tam tīrā pannā apcep ripās sagrieztu sīpolu.
Uz šķīvja kārto salātu lapas un tomātu pusītes, virsū liek kartupeļus, sīpolu gredzenus un akniņas. Pārkaisa ar drupinātu zilo sieru un pārlej terijaki mērci.
Recepte noskatīta www.espati.lv.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...