sestdiena, 2011. gada 1. oktobris

Rasols. Tradicionālais

Universāli salāti - liekami uz galda gan godos, gan ikdienā. Vienmēr gardi. Un vēl - to pagatavošanai nav jātērē tik daudz laika kā varētu šķist, šeit minēto produktu daudzumu var sagriezt nepilnā pusstundā. Proporcijas gan iespējamas mainīgas - atkarībā no gatavotāja gaumes un produktu garšas.
Nepieciešamās sastāvdaļas:
500 g vārītā desa /vislabāk - doktordesa/
10 nelieli marinēti gurķi
5-6 cieti vārītas olas
1 kārba konservētu zaļo zirnīšu
6-8 ar mizu vārīti kartupeļi
majonēze
Pagatavošana:
Kartupeļus, gurķus, desu un olas sagriež, pievieno zirnīšus un majonēzi, samaisa. Lai mērce iegūtu pikantāku, asāku garšu, majonēzei var piejaukt sinepes, mārrutkus vai gurķu marinādi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...