ceturtdiena, 2011. gada 8. septembris

Omlete ar gailenēm

Labs dienas sākums un kārtīga enerģijas deva rīta cēlienam.
1 kārtīgai omletes porcijai nepieciešams:
2 olas
pusglāze piena
mazs sīpols
sauja gaileņu /bet jo vairāk, jo garšīgāk/
šķēle kūpinātas krūtiņas /nav obligāti, bet kūpinājums dod omletei īpašu garšu/
sviests vai eļļa - cepšanai
sāls, pipari
zaļumi
Pagatavošana vienkārša - pannā sacep sasmalcinātu sīpolu un gabaliņos sagrieztu krūtiņu, pievieno sagrieztas gailenes. Ar dakšiņu sakuļ olas, pielej pienu un pieber sāli un piparus, pārlej sēnēm. Pannai uzliek vāku un uz mazas uguns cep, līdz olas sarecējušas. Pasniedzot pārkaisa ar zaļumiem.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...