piektdiena, 2011. gada 9. septembris

Cukurotie biezpiena cepumi

Neskatoties uz to, ka cepumu starpkārtas ir cukurotas, šie cepumi nemaz nav tik saldi - tiem ir mazliet skābena, patīkama garša.
Nepieciešams:
biezpiens - 200 g
sviests - 100 g
cepamais pulveris - 1 tējkarote
milti – nedaudz vairāk par glāzi
cukurs - 2 ēdamkarotes
Pagatavošana:
No biezpiena, sviesta un miltiem, sajauktiem ar cepamo pulveri, iejauc mīklu. Atstāj to uz 1 stundu atpūsties. Pēc tam mīklu izveltnē un pārkaisa ar cukuru. Izveltnēto mīklu pārloka uz pusēm, vēlreiz pārkaisa ar cukuru un viegli izveltnē. Visu atkārto vēlreiz – rezultātā iegūst 4 kārtās izveltnētu mīklu ar cukuru starp kārtām. Mīklu sagriež kvadrātiņos, liek uz cepampannas un cep 180C 15-20 minūtes līdz cepumi zeltaini brūni.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...