sestdiena, 2011. gada 6. augusts

Vistu spārniņi majonēzes adžikas mērcē

Nepieciešams:
vistu spārniņi 1 kg /~12 gab./
majonēze - 5 ēdamkarotes
adžika - 1 ēdamkarote
sāls, garšvielas /izmantoju garšvielu grilētai gaļai/
Pagatavošana:
Vistu spārniņus sagriež locītavu vietās, cepšanai izmanto lielākos gabaliņus. Marinādei sajauc majonēzi ar adžiku, pieber sāli un garšvielas, pārlej vistu spārniņiem un kārtīgi sajauc, atstāj ievilkties vismaz 30 minūtes. Pēc tam spārniņus kārto ugunsdrošā traukā, kas iesmērēts ar nedaudz augu eļļas, pārklāj foliju un cep 180C ~30 minūtes. Tad foliju noņem un cep līdz spārniņi zeltaini brūni.

1 komentārs:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...