pirmdiena, 2011. gada 15. augusts

Salāti ar kūpinātu vistu un vīnogām


Vienkārši un ātri pagatavojami salāti, kuri garšo pārsteidzoši labi un atsvaidzinoši. Salātu pagatavošanai vajadzīgi kūpinātas vistas šķiņķīši, tumšās vīnogas /vēlams bez kauliņiem/, Ķīnas kāposts un majonēze. Proporcijas nav stingri noteiktas un tās var būt atšķirīgas pēc katra gatavotāja gaumes.
Salātu pagatavošana aizņems ne ilgāk kā 15-20 minūtes - šķiņķīšiem izņem kaulus un gaļu sagriež gabaliņos, vīnogas pārgriež uz pusēm, ja lielākas - 4 daļās, kāpostu sagriež strēmelēs. Visu sajauc un pārlej ar majonēzi.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...