otrdiena, 2011. gada 16. augusts

Marinēta paprika ar ķiplokiem

 
Sastāvdaļas: 
paprika – 5 kg
ķiploki
pētersīļa zaļumi
lauru lapas
marinādei uz 1 litru ūdens:
augu eļļa – 1 glāze
cukurs – 1 glāze
sāls – 2 ēdamkarotes
etiķis – 1 glāze vai etiķa esence ~1 ēdamkarote
Pagatavošana:
Sajauc marinādi /bez etiķa, to pielej beigās/, uzvāra un pievieno gabaliņos sagrieztu paprika, vāra 2-3 minūtes. Burciņā liek lauru lapu, pētersīļa lapiņas, 1-2 ķiploka daiviņas, blīvi ieliek papriku, pārlej marinādi. Sterilizē 5-10 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...