trešdiena, 2011. gada 24. augusts

Kuskusa salāti pēc grieķu motīviem

Nepieciešams:
100 g kuskuss
2 gurķi
10 ķiršu tomātiņi
100 g fitaki /vai feta/
100 g melno olīvu
citrona sula
Pagatavošana:
Sākumā pagatavo kuskusu - ieber traukā, pārlej ar verdošu ūdeni /apmēram 1:1/, trauku pārklāj ar foliju un atstāj uz 5 minūtēm. Kad kuskuss uzbriedis, samaisa ar dakšiņu un atdzesē.
Tomātus sagriež uz pusēm vai 4 daļās, gurķus un sieru – nelielos gabaliņos. Sajauc kuskusu ar sagrieztiem dārzeņiem, sieru un olīvām. Pārslaka ar citrona sulu. Pēc vēlēšanās var pievienot sasmalcinātus garšaugus /baziliku, pētersīļus/ pēc savas izvēles.
Ideja gūta šeit.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...