trešdiena, 2011. gada 24. augusts

Kūpinātas gaļas un siera maize

Šo gardo maizi var ēst pie zupas vai salātiem, var ēst bez piedevām.
Sastāvdaļas:
olas - 3
augu eļļa - 100 ml
piens – ½ glāze
cepamais pulveris - 1 tējkarote
milti - 200 g
kūpināta gaļa - 200 g
siers - 100 g
zaļumi (dilles, zaļie lociņi) – saišķis
sāls – pēc garšas
Pagatavošana:
Sakuļ olas ar pienu, pielej eļļu. Iesijā miltus un cepamo pulveri. Sagriež gabaliņos kūpināto gaļu, zaļumus sasmalcina, sieru sarīvē.Pievieno mīklai un visu kārtīgi sajauc kopā. Pieber sāli pēc garšas (uzmanīgi, jo gan siers, gan kūpinājums satur pietiekamu sāls daudzumu). Lej ietaukotā formā, cep cepeškrāsnī 30 minūtes 200 C.

1 komentārs:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...