ceturtdiena, 2011. gada 25. augusts

Gaileņu pankūkas

Mazliet neparasti, bet garšīgi un sātīgi.
Sastāvdaļas:
400 g gaileņu
2 olas
1 sīpols
3/4 glāze kefīra
2 ēdamkarotes majonēze
1/2 glāze miltu
zaļumi - dilles, pētersīļi
sāls
augu eļļa - cepšanai
Pagatavošana:
Gailenes notīra un vāra ~10 minūtes, šķidrumu nolej, sēnes samaļ vai sakapā. Pievieno sīki sasmalcinātu sīpolu, majonēzi, sakapātus zaļumus, iesit olas, pielej kefīru. Kārtīgi visu sajauc, iesijā miltus un pieber sāli. Cep uz vidējas uguns zeltaini brūnas pankūkas. Pasniedz ar skābo krējumu.
Recepte no grāmatas "Gribnoje menju".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...