svētdiena, 2011. gada 21. augusts

Biezpiena plācenīši

Nepieciešams:
biezpiens – 400 g /labāk izmantot fasēto biezpienu un tādu, kurš mitrāks/
olas - 3
milti - ~3 ēdamkarotes vai mazāk
cukurs – 1 ēdamkarote vai pēc garšas
sāls - šķipsniņa
Pagatavošana:
Biezpienu kārtīgi sajauc ar olām, pamazām iesijā miltus. Mīklai jābūt pabiezai /labāk lai ir biezāka, jo cepoties mīkla paliek šķidrāka un var būt grūtāk plācenīšus apgriezt/. Pieber cukuru un sāli, vēlreiz visu sajauc. Ar karoti liek uz pannas sakarsētā eļļā un cep zeltaini brūnus plācenīšus. Vislabāk garšo tūlīt, vēl silti ar skābo krējumu.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...