trešdiena, 2011. gada 3. augusts

Ar vistas gaļu pildīta paprika

Sastāvdaļas:
paprika – 5
vistas filejas – 3
pētersīļa zaļumi – saišķis
sāls – pāris šķipsnas
čilli pipars – 1
olas – 3
saldais krējums – 200 ml
Pagatavošana:
Pārgriež papriku uz pusēm, izņem sēkliņas, kārto ugunsdrošā traukā. Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos. Olas sajauc ar saldo krējumu, pieber sāli, sakapātus pētersīļus zaļumus, sasmalcinātu čilli piparu. Iejauc sagriezto vistu un masu pilda paprikas pusītēs. Cep cepeškrāsnī 180C ~ 20-30 minūtes.
Ideja aizgūta no "Sirmā ēdienkaratē".

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...