pirmdiena, 2011. gada 15. augusts

Ar malto gaļu un dārzeņiem pildīti kabači

Nepieciešams:
2 nelieli kabači
500 g maltā gaļa
tomāts
puse paprikas
1-2 ķiploka daiviņas
sīpols
zaļumi – pētersīļi, dilles
sāls, pipari
rīvēts siers
Pagatavošana:
Kabačus pārgriež gareniski uz pusēm un izņem sēklotni. Pārkaisa ar sāli.
Pagatavo pildījumu - malto gaļu sajauc ar sīki sakapātu sīpolu un ķiploku, mazos gabaliņos sagrieztu papriku un tomātu, sasmalcinātiem zaļumiem, garšvielām.
Piepilda kabaču pusītes. Trauku ar kabačiem liek cepeškrāsnī un cep 200C 30 -35 minūtes. Pārkaisa ar sieru un cep vēl ~5 minūtes.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...