ceturtdiena, 2011. gada 18. augusts

Ābolu cepumi

Aromātiski un maigi cepumi.

Sastāvdaļas:
cukurs - 120 g
vaniļas cukurs - 1 paciņa / 8,8g/
olas - 4
margarīns - 200 g
milti - 500 g
cepamais pulveris - 1 paciņa /16 g/
lieli āboli - 3
pūdercukurs - pārkaisīšanai
Pagatavošana: 
Olas saputo ar cukuru un vaniļas cukuru, pievieno izkausētu margarīnu, kārtīgi visu sajauc. Iesijā miltus un cepamo pulveri.
Ābolus nomizo, sagriež mazos gabaliņos un pievieno mīklai.
Uz plāts uzklāj cepamo papīru un ar karoti liek mīklu. Cep 200 C ~ 15 minūtes vai līdz cepumi zeltaini brūni. Gatavus pārkaisa ar pūdercukuru.
Recepte no http://forum.say7.info/

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...