pirmdiena, 2011. gada 11. jūlijs

Vistas gaļas plācenīši

Sastāvdaļas:
vistas fileja - 3 filejas /~600 g/
majonēze - 3 ēdamkarotes
kartupeļu ciete - 3 ēdamkarotes
olas - 2
sīpols -1
sāls
dilles, pētersīļi
rīvmaize – 2 ēdamkarotes
Pagatavošana:
Vistas fileju sagriež mazos gabaliņos un liek bļodā. Pārkaisa cieti un samaisa, pievieno olas, majonēzi, sīki sakapātu sīpolu. Pieliek sāli – pavisam nedaudz, jo majonēzē tā ir pietiekami. Pieber rīvmaizi. Ja masa nav pietiekami bieza, var piebērt vēl mazliet rīvmaizi. Maisījumu liek ledusskapī marinēties 1-2 stundas. Pirms cepšanas pievieno smalki sagrieztus zaļumus un vēlreiz samaisa. Masu ar karoti liek pannā sakarsētā eļļā un cep no abām pusēm zeltaini brūnus plācenīšus. Garšīgi ar karija mērci vai marinētām jāņogām.
Piezīme:
Filejas vietā var ņemt arī vistas šķiņķīšus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...