trešdiena, 2011. gada 27. jūlijs

Siera cepumi ar sēkliņām

Sastāvdaļas:
150 g cietais siers /man bija Džiugas/
100 g mīksts sviests
150 g milti
2-3 ēdamkarotes saldā krējuma
naža gals soda
ola cepumu pārsmērēšanai
Pagatavošana:
Uz smalkās rīves sarīvē sieru, pievieno sviestu, saldo krējumu, iesijā miltus ar sodu un sajauc viendabīgu mīklu. Izveltnē un ar shot glāzīti /ar plānām maliņām/ izspiež ripas. Liek uz plāts, pārsmērē ar sakultu olu un pārkaisa sēkliņas /ķimenes, sezamsēkliņas, magones vai citas pēc savas gaumes, es izmantoju piecu sēklu maisījumu/. Cep 10-12 minūtes 180C.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...