piektdiena, 2011. gada 22. jūlijs

Ar malto gaļu pildīti pipari

Nepieciešams: 
6 pipari
~500 g maltā gaļa
1 liels sīpols
3 nelieli burkāni
2 nelieli vai 1 liels tomāts
augu eļļa
2 daiviņas ķiploka
sāls
zaļumi /dilles, pētersīļi/
majonēze vai krējums
rīvēts siers
augu eļļa - cepšanai
Pagatavošana:
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves, sīpolu sagriež gabaliņos. Eļļā apcep sīpolu un burkānus, pievieno malto gaļu un visu kopā apcep, beigās pieber sāli, sakapātu ķiploku un sasmalcinātus zaļumus. Piparus pārgriež uz pusēm, iztīra sēklas, sakārto ugunsdrošā traukā. Piparu pusītēs liek maltās gaļas maisījumu, tam virsū tomāta šķēli, pārsmērē ar majonēzi vai krējumu un cep 180C 25-30 minūtes, pārkaisa ar sieru un cep vēl līdz siers izkusis.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...