otrdiena, 2011. gada 28. jūnijs

Tomātu mērce ar ķiplokiem un pētersīļiem

Gandrīz vai neticami, ka vēl pavisam tikai kādus simts gadus atpakaļ tomātu uzskatīja par indīgu. Šodienas ēdienkarti bez tomātiem grūti iedomāties - nesanāks ne īsta pica, ne Boloņas mērce.
Tomēr tad, kad tomātu mērces garša šķiet ierasta, ir variants, kā mērces garšu padarīt pikantāku un interesantāku.
Sastāvdaļas:
200 g tomātu mērces
3 ķiploka daiviņas
2 tomāti
pētersīļi
Pagatavošana:
Tomātus sagriež mazos gabaliņos, ķiploku sasmalcina, sajauc ar mērci. Pieber sīki sagrieztus pētersīļus. Pēc garšas, ja tas nepieciešams, var piebērt sāli un piparus.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...