svētdiena, 2011. gada 12. jūnijs

Plānās pankūkas

Viena no lietām, kas izturējusi laika pārbaudi daudzu gadu garumā – pankūku cepšana svētdienas rītā. Šorīt tapa plānās pankūkas, kuras var pagatavot gan ar dažādiem pildījumiem, gan ēst tāpat – ar ievārījumu. Šoreiz ar aveņu mērci.
Pankūkām nepieciešams:
2 olas
250 ml piena
8-10 ēdamkarotes miltu
1 ēdamkarote cukura
šķipsniņa sāls
1 ēdamkarote kausēta sviesta
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
Saputo olas ar cukuru un sāli, pielej pienu, pamazām iesijā miltus. Beigās ielej kausēto sviestu. Sakarsētā eļļā cep pankūkas.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...